Takmičenje u najdužem poljupcu

Vrnjačka Banja, 14. februar 2017. godine

Takmičenje u najdužem poljupcu će biti održano po deveti put uVrnjačkoj Banji14. februara na Mostu ljubavi. Učesnike očekuju vredne nagrade:za pobednike wellness vikend boravak u Hotelu “Kralj“ u Vrnjačkoj Banji, Frikomproizvodi, Ravanica slatkiši, tretmani u wellness centru “Fons Romanus”,svečane večere u restoranima i picerijama i dr.

Ove godine je ustanovljena i nova nagrada “Najlepši za najlepše“. Predstavnici najekskluzivnijeg hotela u Vrnjačkoj Banji “Solaris“ će dodeliti romantični wellness vikend za najlepši par.

U čast zaštitnika vinogradara Sv. Trifuna će se deliti kuvano vino i rakija u organizaciji Vino Župe, a takođe će biti i prigodan program posvećen vinu. Pevaće se pesme u čast vina, a devojke u narodnoj nošnji će deliti proizvode ovog giganta iz Župe. U restoranima biće organizovane tematske muzičke večeri posvećene vinu i zaljubljenima.

“Ove godine nam je zima pokazala svoje zube,i nekako je normalno da tražimo blizinu druge osobe i neograničeno opuštanje, a pravo mesto za to je Vrnjačka Banja i takmičenje u najdužem poljupcu.Neka vam to bude ideja za ovogodišnji Sveti Trifun i Dan zaljubljenih. Ovo je pravi način da rasplamsate svoju ljubav, poljupcima na javnom mestu“, kaže Goran Karavesović iz Turističke organizacije Vrnjačke Banje koja organizuje ovaj događaj.

Rekord u najdužem poljupcu drži par iz Kruševca Alurac Irena i Božić Đorđe . Oni su se 2015. godine ljubili 101 minut. Pobednici će biti izabrani u 3 kategorije, i to najduži poljubac, najatraktivniji i najstariji par.